Minidronele (sau dronele mini) sunt perfecte pentru începători sau cei curioși de acest tip de gadget, dar care nu sunt pregătiți să investească în el. Dronele mini au, după cum sugerează numele, dimensiuni reduse (cea mai mică dronă are 3,8cm în diametru), dar acest lucru nu înseamnă că sunt lipsite de specificații interesante. De la control cu ajutorul mâinii, detecție obstacole și senzori până la funcții precum menținerea altitudinii și chiar cameră 4k.

De ce să cumperi o dronă mini?

Drona mini este potrivită pentru persoanele interesate de drone, dar care nu au mai pilotat niciodată una sau care nu doresc să aprofundeze această activitate prea mult. Ele sunt ușor de pilotat și nu se supun regulilor de utilizare a dronelor în România atâta timp cât greutatea lor nu depășește 250g. În plus, minidronele au un preț mai mic decat al dronelor de dimensiuni normale, motiv pentru care nu trebuie să ai un buget foarte mare și înlocuirea dronei în caz de accidentare nu reprezintă un efort financiar.

Achiziționarea unei minidrone poate fi doar începutul unei pasiuni de durată, pe care vei dori să o duci la un alt nivel cu o dronă mai mare și mai performantă.

Dronele mini sunt drone pentru copii?

Pe de o parte da, dronele mini sunt drone potrivite pentru copii, în special datorită prețului lor accesibil, ușurința în utilizare și greutății scăzute. Multe din modelele de minidrone disponibile în magazinul nostru se pot folosi chiar și în spații închise, căci ele nu reprezintă un pericol pentru cei din jur.

Pe de altă parte, dronele mini sunt potrivite și adulților pentru că ele satisfac curiozitatea celor care nu s-au mai “jucat” cu o dronă niciodată fără a necesita certificare și înregistrare. De asemenea, există și drone de dimensiuni reduse cu cameră 4k și funcții superioare, precum drona E88.

Care sunt avantajele minidronelor?

1. Ușor de controlat

Unele modele pot fi controlate prin gesturi ale mâinii, fără să fie nevoie să le conectezi la telefonul mobil. Cu un accesoriu care se atașează pe mână, controlul dronei este o joacă de copii. Drona Songyang X39C are control prin gesturi și funcția de menținere altitudine.

2. Indicate chiar și copiilor

Pentru că au dimensiuni reduse și ating viteze mici, minidronele nu reprezintă un pericol pentru copii. În magazinul Multimago găsești drone de jucărie, potrivite pentru cei mici. Ușor de controlat și ieftine, aceste drone fac un cadou perfect pentru copii.

3. Ieftine

Dronele mini, în special cele de jucărie, sunt accesibile ca preț pentru oricine. Nu e nevoie de investiții considerabile pentru a avea sau a dărui o dronă, iar dacă se prăbușesc nu te costă mult să o înlocuiești. Accidente se întâmplă, vezi cum îți poți proteja drona.

4. Nu au nevoie de mult spațiu pentru zbor

Minidronele pot fi pilotate chiar și în casă. Acest lucru nu este recomandat, pentru siguranța lucrurilor din casă și a dronei, dar pericolul nu este unul foarte mare și pagubele materiale ar fi mici în cazul unui impact. Copiii (dar și adulții) se pot juca cu drona în curte sau în spații restrânse, însă e indicat ca acest joc să fie la distanță de persoane necunoscute pentru a le respecta viața privată.

Minidronele sunt distractive și nu implică costurile și nivelul de pregătire necesitat de dronele de dimensiuni mai mari, așa că ele sunt perfecte pentru începători și pentru copii. O dronă mini poate fi un cadou excelent pentru cei pasionați de aparate de zbor, gadgeturi și tehnologie. În secțiune de promoții poți găsi și drone mini la reducere, astfel că prețul lor va fi cu atât mai bun.

banner_home2
ZLRC SG 906 MAX
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul revine în stoc. Te rugam introdu o adresă de email validă.
X