Dronele sunt un subiect de actualitate, companii precum Amazon și Google (cu serviciul numit Wing) investind miliarde de dolari în această tehnologie. Dar dronele există de zeci de ani, industria militară fiind primul domeniu care au făcut din ele o apariție obișnuită pe cer. Abia recent dronele au devenit o jucărie obișnuită pentru consumatori.

Nu este de mirare că și copiii sunt fascinați de ideea de “mașini zburătoare”. Dronele sunt jucării grozave pentru copii, deoarece le oferă senzația că dețin controlul unei aeronave. Singura problemă este că tehnologia este scumpă și necesită multe cunoștințe. Din fericire, dronele au fost adaptate pentru a se potrivi cu abilitățile copiilor, dar și cu bugetul părinților. Dronele pentru copii, sau mini dronele, sunt o modalitate distractivă pentru copii de a învăța abilități de pilotaj și de a deveni responsabili de bunurile lor.

De ce sunt mini dronele potrivite pentru copii?

Este de înțeles că părinții vor să se asigure că copiii lor sunt în siguranță și fericiți în timp ce se distrează. De aceea, este important să ne amintim că dronele pentru copii nu au toate capacitățile unei drone pentru adulți, cu atât mai puțin ale unor drone profesionale. Mai mult chiar, mini dronele au funcții precum sistem anti-coliziune, detectarea obstacolelor și controlul prin gesturi. Aceste funcții se dovedesc utile atunci când cei mici pilotează o dronă.

Piața mini dronelor a crescut rapid în ultimii ani. Există multe mini drone disponibile pe piață, care acoperă o gamă largă de preferințe și intervale de preț. Am selectat câteva dintre cele mai populare mini drone din magazinul nostru, ideale pentru copii sau chiar pentru tine!

Modele de mini drone potrivite pentru copii

1. Drona JJRC H56 TaiChi

Disponibilă în două culori diferite și la un preț foarte bun, această mini dronă este perfectă pentru începători. Funcții precum control manual, infraroșu pentru detectarea obstacolelor și capabilă să își mențină altitudinea, suntem siguri că acest model este o jucărie excelentă pentru copii. În plus, are protecție pentru elice – astfel accidentele nu sunt o problemă. Partea distractivă este că începe să zboare la o simplă aruncare în aer.

2. Mini drona pentru copii RH807

Aceasta este cu adevărat o dronă pentru începători. Are funcții precum auto-întoarcere și control al vitezei, așa că se potrivește nevoilor copiilor și atunci când sunt începători, dar și când devin mai experimentați. Are o lumină LED încorporată, ceea ce o face potrivită pentru zborurile de noapte. Fiind una dintre cele mai ieftine drone din magazin, este o alegere bună atât pentru copii, cât și pentru părinți.

3. Drona E68

Unii copii sunt mai fascinați de tehnologie decât alții. Pentru primi, există mini drona E68, cu un design sport și funcții superioare. Drona este echipată cu o cameră 4k, astfel încât pilotul poate înregistra zborul și poate face fotografii uimitoare din aer. Cu o baterie de lungă durată, această mini dronă pliabilă deține multă putere într-o carcasă mică.

4. Drona Z608

Deși numim modelul Z608 o mini dronă, este mult mai mult decât atât. Are cea mai recentă tehnologie și este echipată cu o cameră dublă 4k, senzori multi-direcționali pentru evitarea obstacolelor și transmisie live pe aplicația mobilă dedicată. Funcția “Urmărește-mă” (Follow Me) ajută la crearea unui conținut excelent pentru rețelele sociale. Drona este mai mult decât o jucărie, este un instrument care poate fi folosit de începători și amatori pentru a crea conținut profesional.

5. Mini drona UFO

Cea mai mică și cea mai ieftină dronă pe care o avem în magazin, această jucărie UFO este ideală pentru ca tu și copilul tău să vă faceți o idee despre cum e să vă jucați cu o dronă. Este sigură pentru a fi folosită în interior, deoarece atinge o altitudine și o viteză redusă, are o carcasă de protecție și este dotată cu control manual și autodecolare. Drona este o opțiune potrivită pentru copiii mai mici.

O mare varietate de drone pentru copii este disponibilă în magazinul nostru online. Indiferent de buget, poți găsi drone începând de la 39,99 lei, de care suntem siguri că copiii tăi vor fi mulțumiți. Oferim 24 de luni garanție pentru toate dronele noastre și baterii suplimentare compatibile cu dronele pe care le vindem.

Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul revine în stoc. Te rugam introdu o adresă de email validă.
X